Wingman

Een start-up die van nul begint? FOLD is ready to help! Wingman is een allround project: van website en webapplicatie voor e-commerce tot branding en strategie. Wingman is now ready to fly!

Skillset
  • (Merk)strategie
  • Brand identity
  • Copywriting
  • Web design
  • Web development
  • Applicatie

wingman.be

Wingman is een platform voor e-commerce ondernemers waarvoor we een allround project creëerden: van website en webapplicatie voor e-commerce tot branding en strategie.

Wingman’s efficiëntie kan je zien in de webapplicatie die FOLD ontwikkelde. Als e-commercebedrijf kan je via de app snel jouw foto’s laten bewerken aan voordelige prijzen. Resultaat? Wingman boost jouw sales!

Via de nieuwe website leren e-commerce ondernemers Wingman beter kennen. De website is afgestemd op de nieuwe webapplicatie waar effectief productfoto’s getransformeerd worden tot ware eye-catchers! We schreven een flashy copy die past bij de merkidentiteit van Wingman:

“Wingman is een Belgische online tool die jouw foto’s op maat bewerkt. Een achtergrond verwijderen, slagschaduw toevoegen of zelfs kleuren veranderen? We can do it all! Geef jouw e-commerce sales een echte boost met kwalitatieve productfoto’s!”

De flashy copy en huisstijl weerspiegelen Wingman’s snelheid en efficiëntie. Het gebruik van geel als centrale kleur benadrukt de merkidentiteit en staat in lijn met de branding. De bliksemschicht als logo versterkt de snelheid en efficiëntie!

Wingman 4
Wingman 2
Wingman 3
Wingman 5
Wingman 6
To top