Vision by TD Maverick

Een submerk van een grote speler branden? Let's do it! Meet Vision, een bedrijf van Tech Data die allerlei audiovisuele oplossingen aanbiedt.

Skillset
  • Brand strategy
  • Brand identity
  • Web design
  • Folder, brochure en magazine
  • Belettering en drukwerk

visionaudiovisual.com

Voor Tech Data gingen we aan de slag met Vision, een merk dat complementair audiovisuele materieel zoals schermhouders en bekabeling aanbiedt in een B2B reseller omgeving. FOLD stroomlijnde hun bestaande visuele identiteit in samenspraak met strategische beslissingen van het management team.

Deze branding trokken we door naar de deliverables. FOLD ontwerpt alle print en digitale media zoals brochures en digital posts. Als agency zijn wij nauw betrokken bij het merk en adviseren we Vision Audiovisual op de horizontale lijn hoe hun merk maximaal bereik kan bekomen.

Samen met het team organiseerden we filmdagen waar we de productvideo's opnamen voor het audiovisueel materiaal. En of het leuk was om te doen! ;-)

Tot slot ging FOLD aan de slag met een nieuwe website voor Vision. We leverden het nieuw design waar volledig de focus lag om resellers de juiste producten aan te reiken via digitale tools (mount finder, cable finder....) maar ook hun productgamma zo duidelijk mogelijk te schetsen. FOLD zorgt er voor dat Vision en haar technische productgamma aantrekkelijk en toegankelijk wordt voor haar eindklanten.

Vision 4
Vision 5
Vision 11
Vision 1
Vision 2
Vision 3
To top