Kudu Engineering

Een kleine speler die zich wil professionaliseren? We hear you! FOLD assisteert niet enkel grote multinationals, maar helpt graag kleinere spelers die onze lokale economie doen groeien. We present Kudu, een nieuwe vaste waarde binnen engineering.

Skillset
  • Brand identity
  • Belettering & drukwerk
  • Web design
  • Web development

kudu.engineering

Voor Kudu ontwikkelden we een full branding met alles erop en eraan. Hiervoor haalden we inspiratie bij de Koedoe, een antilopesoort uit het zuiden van Afrika. De Hoorns werden verwerkt in het logo. Voor het kleurenpallet werd er voor blauw, grijs en zwart gekozen, een sterke, passende maar vooral professionele kleurencombinatie.

Alle deliverables voor Kudu zijn ontworpen volgens de nieuwe branding. FOLD ontwierp gepersonaliseerd briefpapier, visitekaartjes, enveloppes en een factuursjabloon. De deliverables professionaliseren Kudu als kleinere speler.

Moet er nog bier zijn?? Want voor Kudu mochten we ook een unieke bierverpakking ontwerpen. Een fris pintje kan altijd smaken, zeker wanneer de zon in je ogen schijnt! ;-)

Ook de website is een creatie door FOLD. Het resultaat? Een website die enerzijds de professionele stijl overneemt en anderzijds het bereik vergroot! Yes! That’s what they (and everyone else) want.

Kudu 7
Kudu 5
Kudu 6
Kudu 4
To top