Designregio Kortrijk

Een videoproject in onze eigen stad maken? We love it! Een videoproject over design binnen lokale handelaars maken? We love it even more!

FOLD werkte samen met Designregio Kortrijk om 40 video’s te produceren die interieur- en objectdesign tonen bij onze lokale handelaars.

Skillset
  • Campagnevideo

Regio Kortrijk is sinds eind 2017 trotse member van het UNESCO Creative Cities Network op gebied van Design. Om verder kleur te geven aan Kortrijk als stad van innovatie en creative design, lanceert Designregio Kortrijk & Stad Kortrijk, het project DESIGN IN SHOPS.

Hierbij willen we handelaars aanmoedigen om samen te werken met een designer, om bijvoorbeeld, hun etalage in te richten, hun handelspand te herschikken, de zichtbaarheid van hun winkel te verbeteren of creatieve ingrepen te integreren.

Iedereen heeft zijn eigen smaak. En dat maakt dit project net uniek! 40 Kortrijkse handelaars integreerden interieur of objectdesign in hun zaak volgens hun eigen stijl. En wij mochten het vastleggen.

Voor deze video’s moest het interieur van de zaak of specifieke functionele objecten centraal staan. Obviously.

De kern van de video’s speelt zich telkens binnen af. Terwijl de handelaars vertellen over hun business, komt het interieur steeds terug in beeld. This way, we create that waauw-feeling towards viewers. Ervaar het zelf!

To top