Aquaduin

Een vertrouwd merk volledig gaan rebranden? It’s not a risk, it’s what we love to do! Meet Aquaduin, het vertrouwde IWVA, maar dan nog beter. Lees hier ons verhaal!

Skillset
  • Brand identity
  • Belettering en drukwerk

Aquaduin, of het voormalige IWVA is een West-Vlaamse intercommunale watermaatschappij die het uiterste westen van de provincie van lekker en duurzaam kraantjeswater voorziet. Om deze boodschap te versterken, ontwikkelde FOLD een volledig nieuwe branding met een gloednieuwe naam. Gedurfd? Helemaal, want wij hadden er meteen zin in!

Aquaduin is jouw waterintercommunale die aan de duinen ligt. Wist jij trouwens dat de duinen een belangrijke rol hebben binnen waterwinning. Maar wat is een sterke nieuwe naam zonder een op en top huisstijl?

Aquaduin7 1200px
Aquaduin6 1200px

We kozen blauw en groen als hoofdkleuren. Het blauw accentueert het water en het groen het duurzame aspect. Ons logo bestaat uit een druppel, wat een unicum is binnen waterintercommunales. Met de druppel springt Aquaduin er direct bovenuit.

De volledige rebranding had als gevolg dat we alle belettering en drukwerk vernieuwden. We gingen aan de slag door de wagens van nieuwe bestickering te voorzien en door het ontwerpen van nieuwe vlaggen en visitekaartjes.

Aquaduin1
Aquaduin2
Aquaduin3
Aquaduin4
Aquaduin5
To top