Verpakking en POS-materiaal

Verpakking en POS-materiaal

Een nieuw product lanceren? Voorzie een aantrekkelijke verpakking en opvallend Point Of Sales-materiaal zoals winkelrekken of displays. Want een naakt product verkoopt niet. Dress to impress!

Een nieuw product op de markt brengen is altijd een spannende periode!

Het zwaarste werk is achter de rug. Now it’s time to package your products! Zodat die gezwoegde uren en inspanningen om een topproduct op de markt te brengen zéker een succes zijn.

Dress to impress!

Zoals de kleren de man maken, maken verpakking en POS-materiaal jouw producten. Jouw nieuwe producten moeten opvallen en aantrekken om te kunnen verkopen. Die eerste indruk bij de klant is oh so important. So dress to impress!

Eye-catching visuele ondersteuning waardoor je meteen uitblinkt in de winkel Val in het oog bij klanten waardoor ze jouw product blijven kopen Zet jouw merk nog eens extra in de kijker en creëer memorability

Wanna get your product undressed?

FOLD zorgt voor een op maat ontworpen verpakking voor jouw nieuw product en POS-materiaal. Denk maar aan een kleine banner of een toonbankdisplay of val op met een lifesize winkelrek! Resultaat? Jouw product, binnenkort zonder verpakking. Contacteer ons vandaag en ontdek hoe FOLD jou kan helpen!

Inspiratie opdoen?

Bekijk hier onze stories.

Get in touch with us today

Get in bed with us

TALK TO US
To top