Time for a change.

4 jaar.

Hoe vat je een periode van vier jaar samen in enkele zinnen?

Het is bijna onmogelijk, maar we zouden FOLD niet zijn als we het toch niet deden.

Want de afgelopen vier jaar hadden we de tijd van ons leven. FOLD was nog jong en ready to rock the world! Dat deden we vanuit onze knalgele vrachtcontainer te Muster, een creatieve hub voor start-ups waar we onze headquarters vestigden. We experimenteerden volop, bedachten tal van creatieve ideeën en ontwikkelde digitale strategie na strategie.

Het resultaat? Onze eerste projecten waren succes en zowel ons team als klantenportefeuille breidde uit. We groeiden snel en vonden zelfs de tijd om enkele eigen softwareprogramma’s, zoals Wingman en Posterprint, te ontwikkelen. Groeien, groeien, groeien – dat deden we.

Full speed ahead!

Tijd voor een nieuwe stap dus.

And that’s why… WE MOVED TO A NEW OFFICE!

Ready to say goodbye to Muster and say hi to our new home?

Image 1

New office who dis?

Terwijl FOLD van een start-up uitgroeide tot een well-established full-service marketingbureau, broeide er een nieuwe vestiging aan de Leieboorden in Kortrijk.

Image 2
Image 3

Urban Office is een project van ontwikkelaar Think Urban, gelegen aan de Vlaskaai, en sinds kort de nieuwe thuis van FOLD! We waren meteen onder de indruk van architecturaal kunstwerk met glas en groen en konden niet wachten om er onze intrek te nemen.


Wie wil er geen rustige werkoase in het midden van een bruisende stad met lichtrijke tweepersoonskantoren met kunstzinnige toets? Het is de ideale broedplek voor creatieve communicatieconcepten en ideeën, originele marketingcampagnes én happy colleagues.

Image 4
Image 5
Image 6

The importance of a great office!

Voor wie het nog niet doorhad: we zijn bij FOLD super enthousiast over our new office!

En we willen het met jou graag even hebben over het belang van een goede werkplek.

Welzijn op het werk staat steeds meer in de kijker bij bedrijven, maar toch wordt er heel vaak nog vergeten hoe belangrijk de look en feel van jouw kantoor is. Wil je een goede, positieve werkomgeving creëren voor je team? Dan hou je hier best rekening mee:


  • Is je kantoor vlot bereikbaar? Een vlot woon-werkverkeer werkt stimulerend!

  • Is er voldoende natuurlijk licht? Licht stimuleert niet alleen het concentratievermogen, maar leidt ook tot minder ziekte en een betere sfeer. Je bent als mens nu eenmaal zo gebouwd dat je creatiever, socialer en vrolijker bent wanneer er voldoende licht is.

Image 7
Image 8
  • Hoe is het gesteld met de luchtkwaliteit? Een mof kantoor helpt niemand!

  • Is het niet te warm of te koud? Temperatuur heeft een impact op je energielevels en productiviteit, want als je te warm of te koud hebt, dan moet je lichaam zelf de temperatuur in je lichaam gaan regelen. En dat kost energie die je niet in je werk kan steken. Ook belangrijk: mannen en vrouwen hebben andere voorkeuren, dus probeer een goede balans te vinden waar iedereen gelukkig mee is.

  • Werkt alle technologie naar behoren? Als je werknemers je laptops of printers liefst van al uit de ruit willen gooien, wordt het misschien eens tijd voor een upgrade.

  • Hoeveel privacy hebben je werknemers? Het is altijd leuks als je werknemers slechts een korte loopafstand van elkaar zijn, want dat bevordert communicatie, maar je zorgt er ook best voor dat privacy mogelijk is. Te veel gepraat, rinkelende gsm’s en een gebrek aan opties om je even af te zonderen, kunnen nefast zijn voor je concentratie.

  • People love pretty! Zorg er dus voor dat je kantoor een plezante look en feel heeft. Enkele coole planten, originele kunstwerken of fijne architectuur doen al heel wat!

Image 9

Happy colleagues = great results

“Okay, FOLD, we get it! Een goede werkplek is tof. Maar heeft het echt zo veel voordeel?”

HELL TO THE YES!

Got a happy work environment? You’ll get happy colleagues!

Got happy colleagues? You’ll stimulate creativity, productivity and work atmosphere.

And all this leads to… better results! And more money too, but sssshhtt ;-)

Bezoek de website van Think Urban!

© Photography by Lennen Descamps & Kris Dekeijser


To top