Go big or go home: FOLD’s 2021 resolutions

Ow yeah, 2021 is goed begonnen! We zijn alweer goed aan het werk, hebben een paar toffe projecten in de pipeline zitten en zijn sterk aan het dromen geslagen van wat we allemaal willen bereiken dit jaar. En dat is heel wat! Want hier bij FOLD geloven we in “go big or go home” ;-) De wereld evolueerde nooit met kleine denker. Dus hier zijn ze: onze vijf resolutions voor het nieuwe jaar!

Left image
Right image

Expansion… more than just a buzzword!

In 2020 zetten we alvast de eerste stappen naar een new level. We verhuisden van een gele container in Muster naar een nieuwe werkplek in Kortrijk, bouwden ons klantenbasis uit en wierven nieuwe mensen aan die ons team extra FIRE gaven. Groeien, groeien, groeien – dat deden we! En we zijn van plan om dat 2021 nog driedubbel zo veel te doen. Nieuwe klanten, nieuwe projecten, nieuwe team members, … We’re ready for it all! En we blijven experimenteren en zot doen, want ook dat is FOLD in hart en nieren.

’t Is hier voor de durvers!

Bij FOLD zijn we niet gemaakt om op ons leeg gat te zitten, gewoon te doen wat iedereen doet en braaf alle regeltjes en status quo te volgen (wie wel, we wonder). Durf zit ons bloed. And marketing agencies just want to have fun! (AND GET RESULTS) (AND WORK WITH GREAT CLIENTS) (AND… You get the drift) Vandaar ook dat we altijd diezelfde plaat opleggen (en ze niet afzetten): Brave brands deserve bold communication. Ook jij! En daarom zullen we in 2021 nog veel meer gaan inzetten op zotte projecten, gedurfde marketingcampagnes en crazy concepten die de aandacht trekken. We zijn alvast bezig aan eentje – maar ’t is voorlopig nog geheim ;-) Benieuwd naar wat FOLD al verwezenlijkte? Check onze stories!

Impact, impact en – je raadt het nooit – impact

Dit sluit een beetje aan bij het vorig punt, maar dit jaar gaat FOLD impact maken! We willen als bedrijf een stempel achterlaten op het marketinglandschap met onze projecten. Verwacht dus maar een heleboel crazy dingen ;-) Onze creatieve brains zijn alvast in overdrive. En de ideeën talrijk! Ready, set, go.

We love our clients <3

Sta het ons toe om even melig te zijn: maar onze klanten zijn de beste klanten. En geloof ons: da’s een volledig objectief statement! We zijn enorm fier op wat we het afgelopen jaar samen met onze klanten verwezenlijkt hebben en willen hier ook blijven inzetten. Marketing is een verhaal van lange termijn: het is meer dan gewoon één project, meer dan gewoon één campagne. Op marketing moet je altijd blijven inzetten en bij FOLD geloven we ook sterk in de kracht van long-term partnerships. It’s where the real magic begins ;-) But don’t tell anyone we told you so!

Promoties en acties voor iedereen!


We eindigden 2020 met onze “never waste a good crisis” promotie. En die trend willen we in 2021 graag verderzetten! Ondernemers verdienen goede marketing. En we willen onze huidige én nieuwe klanten doorheen het jaar dan ook verwennen met tal van promoties en acties. Da’s geen geheim dit keer, dus vertel het maar overal rond: FOLD is going to get you an even better deal ;-) Are you R.E.A.D.Y.? ‘Cause we are. 2021, here we come! Wat zijn jouw resoluties voor het nieuwe jaar? Durf gerust groots te denken! ;-) En aarzel zeker ook niet om contact op te nemen als we je ergens bij kunnen helpen!

To top